NÅGRA UTVALDA KUND

CASES

Sedan Lionhouse drog igång på 100% under våren 2022 har vi hunnit med mycket, jobben ramlade bokstavligen in från alla håll relativt snabbt. Här får ni möjlighet att se lite av det som vi åstadkommit under året. Tveka inte att höra av er om ni har några idéer som ni vill förvekliga eller om ni har några funderingar. Varmt välkomna att höra av er till oss.

Mock-ups och folder till EGRA

Egra (Enköpings grafiska) tryckeri beställde en ny folder och mock-up bilder till deras portfolio. 

Nya hemsidor lanserade i Augusti

I augusti lanserade vi nya hemsidor till två av våra kunder, EA Elautomation i Västerås samt Removeit i Enköping. Så nu har vi lärt oss mer om automation och desinfektion, och att dessa produkter inte går så bra ihop tydligen.

Annonser för tryck och sociala medier till
abacus sportswear.

Vi har under året jobbat mycket med annons och koncept framtagning till ett av Sveriges ledande företag inom golfkläder – abacus sportswear.

Nytt butikskoncept till abacus

Vi har bland annat också ägnat åt oss de fantastiskt roliga uppdraget att ta fram ett nytt butikskoncept samt ett nytt demokoncept tillsammans med abacus. Ett koncept som finns i butiker runt om i hela Norden och även delar av Europa.

Ny logotyp till Fakturaboxen

Fakturaboxen är ett koncept som förenklar fakturahanteringen för företag. Vi fick nöjet att ta fram en ny logotyp till detta. Inspirationen kommer från det digitala konceptet som fakturaboxen är uppbyggt på. 

Handritat till gamla anrika Thorsvi gård

När Thorsvi gård valde att satsa att ge fler möjligheten att uppleva och bo på deras ägor blev vi kontaktade för att hjälpa till med det grafiska. Det blev en klassisk handritad logotyp av deras vackra herrgård. Vi fick även hjälpa till att göra deras hemsida och skapa korta filmer som visar deras den vackra naturen och upplevelsen.

Jubileumstavla till Enköpings Golfklubb

När Enköpings golfklubb firarde 50 år i 2022 så tog vi fram en ny tavla som berättar om klubbens långa historia, texten visualiseras såklart som en golfspelare. 

Ny logotyp och hemsida till SÄ3 fasadputs.

Sä3 är experter inom fasadputs och det var otroligt roligt att få gå igenom bland annat deras före och efter bilder från deras tidigare projekt. Vi tog fram en ny logotyp som hintar om en fasad och krona, vi har även tagit fram en hemsida tillsammans med kunden.

Rita och illustrera delar till Masked Singer på TV4

Det är alltid kul att få se sina kreationer i bästa sändningstid, till år 2022 års upplaga av Masked Singer så var vi med och ritade, illustrerade och printade delar till Peter Magnussons kostym som gjordes av Tim Mårtensson, Nordens enda plymmakare, som är otroligt duktig på det han gör.

Korta rörliga annonser till sociala medier för abacus

När man älskar golf så är det roligt att skapa marknadsföring innehållandes golf, under den 150:e upplagan av The Open, golfvärldens mest anrika tävling, skapade vi lite rörliga annonser som abacus marknadsförde runt om St Andrews, Skottland.

KONTAKT

Trivs du bäst med att prata över telefonen? 
T. 072 – 588 51 00 

Vill du skriva ett par rader först?
M. hej@lionhouse.se

Eller är du den som uppskattar att ta allt över en kopp kaffe?
Välkommen till Fannagatan 22 – Enköpings grafiska hus.